Lige nu...

Fokus på coaching

Der har været en stærk stigning i mine coachingopgaver over de senere år, og jeg har i dag 3200 timers coachingerfaring

Coaching er en af vore kernekompetencer, vi har gennem mange år arbejdet med coaching og alle vore coaches har stor erfaring og højt uddannelsesniveau. Se mere under netværk

Hos U P Consult A/S gør vi en dyd ud af at være på forkant med udviklingen, og den næste milepæl på vores rejse har været at bringe coaching op på et endnu højere niveau i kraft af at have opnået en international coaching certificering.

Efterspørgslen og behovet for coaching har igennem de senere år været markant stigende som ledelsesværktøj, personlig udvikling og øget livskvalitet for den enkelte. I kølvandet heraf kan man næsten købe coaching på "ethvert gadehjørne". Derfor er det vigtigt at se sig godt for, inden man køber en coach. Der er stor forskel i kvaliteten blandt de efterhånden mange coaches, fordi mange arbejder uden at have nogen form for uddannelse indenfor området eller blot et kursus i coaching som baggrund.

En af de højeste uddannelser indenfor coaching er PCC (Professional Certified Coach). Kriterierne for at opnå en PCC er:
  • En NLP Master Practitioner
  • ITS European Certification Coaching Training
  • Dokumentation af 750 timers coaching erfaring
  • Supervision med anden coach
  • Som afslutning en bestået skriftlig og mundtlig eksamen    Christian Ullerup Petersen er medlem af International Coach Federation, ICF, som er verdens største internationale organisation indenfor coaching og arbejder for at opbygge, støtte og bevare integriteten indenfor coaching. Dette sker i kraft af høje etiske standarder og uddannelser.